Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran

Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 filets de barbue
  • 24 coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 5 branches de thym citron
  • 400 g de chou romanesco détaillé en fleurons
  • 500 g d'eau
  • 30 g de sucre en poudre
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 550 g de carottes coupées en rondelles (5 mm)
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g d'échalotes
  • 100 g de vin blanc sec
  • 1 dose de safran
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 442 mg
Eiwitten 37.5 g
Calorieën 2053.8 kJ / 491.8 kcal
Vetten 27 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 14.8 g
Koolhydraten 21.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...