Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche jambon, courgette, menthe, ricotta
1 Std. 15 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 godz.
Tarte croustillante carotte et courgette
1 godz.
Quiche au poireau
55 min
Tatin aux navets
1sa 10 dk
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 godz. 5 min
Quiche carotte-cumin
1 godz.
Gratin de potiron aux châtaignes
1sa 10 dk