Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtisson farci
1h 20 min
Tarte aux champignons et aux marrons
1h 30min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Quiche au poireau
55min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Tarte automnale
1h 15 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min