Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de potimarron et pomme de terre
1j 20 mnt
Quiche carotte-cumin
1u.
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1u.
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1u.
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1sa 45 dk
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Gratin de potiron aux châtaignes
1u. 10min
Tarte automnale
1h 15min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30 min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15min
Crumble de potiron et jambon
1u. 10min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30 min