Compatibele versies
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- du sel
- 800 g de choux de Bruxelles
- 200 g de boulgour
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 godz. 30 min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30min
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15 Min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1h 50min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1h 25min
Brioche végétalienne aux fruits secs
2 godz.
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1 godz.
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 godz. 10 min