Compatibele versies
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- du sel
- 800 g de choux de Bruxelles
- 200 g de boulgour
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 Min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1h 5min
Pâtes aux légumes d'automne
50 Min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1 Std.
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40 Min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 Min
Potée de légumes
1 Std. 30 Min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1h 10min
Chakchouka aux œufs
50 Min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min