Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de cacahuètes crues, non salées
- 1 piment, épépiné et coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe
- 50 g de jus de citron
- 450 g d'eau
- 500 g d'aubergines, coupées en cubes (1-2 cm)
- 2 pincées de sel et 1 c. à café
- 1 cube de bouillon de légumes
- 35 g de fécule de maïs
- 30 g de pâte de curry
- 150 g de lait de coco
- 20 g de sirop d'agave
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 100 g de haricots verts surgelés
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- coriandre fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 811.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 Min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 Std. 5 Min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Curry de pois chiches au tofu
25 Min
Curry vert de poulet à la patate douce et aux pois chiches
45 Min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 Min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30 Min
Chili Sin Carne
30 Min
Mafé aux patates douces et riz
1 Std. 15 Min
Tajine végétarien
35 Min
Aubergines tandoori
35 Min
Curry d'épinards à la feta
35 Min