Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de noisettes décortiquées
- 10 g de feuilles de persil frais
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
-
250
g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), émincés (2-3 cm)
of 250 g de champignons de Paris frais, émincés (2-3 cm) - 60 g de vin blanc
- 250 g de sarrasin, rincé
- 400 g d'eau
-
1 ½
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of 1 ½ cube de bouillon de légumes, émietté - ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre
- 50 g de gorgonzola doux, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 448.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
35min
Curry de pois chiches et épinards
1h
Galettes d'épeautre aux carottes
50min
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35min
Taboulé de sarrasin
2h 35min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50min
Salade de sarrasin
25min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45min
Risotto d'orge perlé à la feta
1h 5min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45min