Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de noisettes décortiquées
- 10 g de feuilles de persil frais
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
-
250
g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), émincés (2-3 cm)
of 250 g de champignons de Paris frais, émincés (2-3 cm) - 60 g de vin blanc
- 250 g de sarrasin, rincé
- 400 g d'eau
-
1 ½
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of 1 ½ cube de bouillon de légumes, émietté - ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre
- 50 g de gorgonzola doux, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 448.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korma veggie aux noix de cajou
55 min
Taboulé de sarrasin
2h 35min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 min
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35 min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1 godz. 50 min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13sa 25 dk
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1h 10min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Curry d'épinards à la feta
35 min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min