Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- farine, pour le plan de travail
- 150 g de ricotta
- 2 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- 500 g d'asperges vertes, coupées en deux dans l'épaisseur
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min
Soufflés au fromage double cuisson
1h 25min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 min
Frittata de courgettes et ricotta
40min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 Std. 35 Min
Quiche aux épinards et feta
1h 20 min
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min