Compatibele versies
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les lasagne aux lentilles
- 250 g de lentilles corail sèches entières
- 3 œufs
- 20 g de polenta
- 25 g d'huile d'olive
- 5 g de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 300 g de poivrons rouges, coupés en lanières
- 250 g d'aubergine, coupée en lamelles (3 mm)
- 250 g de courgette, coupée en rondelles
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 50 g de graines de courge (optioneel)
- 50 g de fruits secs variés (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2075.5 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1092 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min
Gratin de patate douce
50 min
Burger de pomme de terre aux épinards
35 min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40 Min
Cari légumes au massalé
40 Min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 Min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 Min
Tikka bowl façon dahl
55 Min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 Min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55 Min
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30 Min