Palak parathas, patate douce et dip au curry

Palak parathas, patate douce et dip au curry

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

Le dip
  • petits-suisses
    2
  • de fromage à tartiner type Kiri
    3 cubes
  • de curry en poudre
    10 g
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 pincée
Les palak parathas
  • de farine de blé complet
    230 g
  • de farine blanche type 45 et un peu pour le plan de travail
    230 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'épinards frais
    130 g
  • d'eau
    120 g
La patate douce
  • d'eau
    500 g
  • de patate douce détaillée en dés (2 cm)
    500 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • de beurre clarifié fondu
    80 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 733.8 kcal / 3088 kJ
Eiwitten 19 g
Vetten 23.8 g
Koolhydraten 104.3 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 13.3 g
Natrium 512 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...