Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le dip
- 2 petits-suisses
- 3 cubes de fromage à tartiner, type Kiri
- 10 g de curry en poudre
- 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 1 pincée de poivre moulu
Les palak parathas
- 230 g de farine de blé complet
- 230 g de farine blanche type 45, et un peu pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail
- 130 g d'épinards frais
- 120 g d'eau
La patate douce
- 500 g d'eau
- 500 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm)
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 80 g de beurre clarifié fondu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3088 kJ / 733.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 104.3 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 512 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaufres façon club sandwich
40min
Crêpes aux épinards, sauce au yaourt
25 Min
Pancakes au kimchi (Hestan Cue™)
Geen beoordelingen
Bâtonnets de tofu panés et frites de patate douce
55min
Nuggets végans et sauce aux herbes
30 Min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1 Std. 5 Min
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Onigiris végétariens
2 Std.
Couronne royale au camembert
2h 25min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1 Std. 50 Min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55min