Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le dip
- 2 petits-suisses
- 3 cubes de fromage à tartiner, type Kiri
- 10 g de curry en poudre
- 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 1 pincée de poivre moulu
Les palak parathas
- 230 g de farine de blé complet
- 230 g de farine blanche type 45, et un peu pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail
- 130 g d'épinards frais
- 120 g d'eau
La patate douce
- 500 g d'eau
- 500 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm)
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 80 g de beurre clarifié fondu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3088 kJ / 733.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 104.3 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 512 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 Min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Tofu brouillé à l’indienne
20 Min
Lasagne véganes aux champignons sauvages, cavolo nero et pesto de roquette aux noix
1 Std. 30 Min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1h 5min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1h 10min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Fried rice au tofu, brocoli, ananas et noix de cajou
45 Min
Curry de banane plantain
35 Min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55min
Légumes rôtis, sauce aux noix de cajou
2h 45min
Chaï latte
15min