Palak parathas, patate douce et dip au curry

Palak parathas, patate douce et dip au curry

3.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

Le dip
  • 2 petits-suisses
  • 3 cubes de fromage à tartiner type Kiri
  • 10 g de curry en poudre
  • 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
  • 1 pincée de poivre moulu
Les palak parathas
  • 230 g de farine de blé complet
  • 230 g de farine blanche type 45 et un peu pour le plan de travail
  • 1 gousse d'ail
  • 130 g d'épinards frais
  • 120 g d'eau
La patate douce
  • 500 g d'eau
  • 500 g de patate douce détaillée en dés (2 cm)
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 80 g de beurre clarifié fondu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 512 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 3088 kJ / 733.8 kcal
Vetten 23.8 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraten 104.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...