Compatibele versies
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 Min
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50 Min
Ravioles au bœuf effiloché, bouillon au pot-au-feu truffé
3h 55min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto de quinoa à l'aubergine
3u.
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto printanier
1 Std.
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto au potimarron
1 Std.