Compatibele versies
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Mochis à la pâte anko
14 Std. 40 Min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2u. 20min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Salade thaïe aux cacahuètes
40min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min
Risotto aux asperges et au safran
35min