Compatibele versies
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Risotto printanier
1h
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30 min
Risotto de printemps
55 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Œuf cocotte aux asperges, orge aux légumes
1h 30min
Risotto tout vert
40min
Salade de restes de poulet et de kimchi
15min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min