Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chou frisé kale, les feuilles seulement, coupées grossièrement
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 6 œufs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 911 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1 godz. 40 min
Colcannon irlandais
1 godz. 10 min
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 godz.
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 godz.
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1 godz.
Galettes de céleri et carotte
30min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 min