Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chou frisé kale, les feuilles seulement, coupées grossièrement
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 6 œufs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 911 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1h 20min
Couronne de légumes aux graines de courge
1h 20min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min