Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chou frisé kale, les feuilles seulement, coupées grossièrement
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 6 œufs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 911 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 godz.
Tourte aux blettes
13h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min