Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto
- 40 g de basilic frais (2 bouquets)
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 20 g de pignons de pin
- 50 g de parmesan, en petits cubes
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 100 g d'huile d'olive
Les courgettes
- 3 courgettes de couleurs différentes (1 jaune, 1 blanche et 1 verte)
- 4 boules de mozzarella de bufflonne
- 10 g de pignons de pin
- 8 feuilles de basilic frais
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2771 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petite courge au crottin de Chavignol
1 Std. 45 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 Min
Tartare de bar
10min
Soupe de pêche au basilic
30 Min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 Min
Tomate-mozza revisitée
2h 5min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Petits tartares de bœuf
1 Std.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 Min