Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 35 g d'huile d'olive
- 350 g de bar, détaillé en petits dés (1 bar entier de 700 g environ) (voir "Conseil(s)")
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 765.5 kJ / 183.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de thon et gaspacho
20min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes
5 Std. 30 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1sa
Ceviche de dorade
10min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Saint-Jacques en nage épicée
25 dk
Lieu jaune au curry rouge
45min
Tartare de saumon
50 dk