Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau

Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau

4.5 27 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 150 g de petit épeautre
  • eau (2 fois le volume du petit épeautre dans la casserole) et 1000 g pour le bouillon
  • sel
  • 150 g d'oignons coupés en quatre
  • 130 g de poireau en rondelles
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de carottes coupées en rondelles
  • 75 g de céleri branche coupé en tronçons (feuilles ciselées et réservées)
  • poivre moulu
  • 1 saucisse de Morteau cuite (env. 500 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 27 g
Calorieën 3001 kJ / 723 kcal
Vetten 52 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...