Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 350 g de panais, coupés en morceaux
- 350 g de topinambours, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté carotte-panais
35 dk
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55 Min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Velouté de mâche et panais
30 Min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 dk
Velouté de châtaignes et céleri
40 dk