Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 350 g de panais, coupés en morceaux
- 350 g de topinambours, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe de petits pois à la menthe
25min
Velouté de petits pois et feta
35min
Soupe vichyssoise
40min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min