Moules à la crème de panais et topinambour

Moules à la crème de panais et topinambour

4.8 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • échalotes coupées en deux
    2
  • d'ail
    1 gousse
  • de panais coupés en morceaux
    350 g
  • de topinambours coupés en morceaux
    350 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    1000 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    120 g
  • de lait
    100 g
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • de piment d'Espelette
    4 pincées

Voeding per 1 portion

Calorieën 381 kcal / 1595 kJ
Eiwitten 18.3 g
Vetten 18.5 g
Koolhydraten 33 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 8.5 g
Natrium 949.5 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...