Moules à la crème de panais et topinambour

Moules à la crème de panais et topinambour

4.7 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 échalotes coupées en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 350 g de panais coupés en morceaux
  • 350 g de topinambours coupés en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g de lait
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 4 pincées de piment d'Espelette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 949.5 mg
Eiwitten 18.3 g
Calorieën 1595 kJ / 381 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...