Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 350 g de panais, coupés en morceaux
- 350 g de topinambours, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Soupe de carotte, miso et amande
35min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 min
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50 min
Velouté de mâche et panais
30 min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 godz.
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30 min
Velouté de topinambour
45 min
Fenouil à la parmesane
1 godz. 25 min