
Compatibele versies
Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de betteraves crues coupées en morceaux
- 125 g de blanc de poireau coupé en tronçons
- 150 g de pommes coupées en quatre
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 80 g de sarrasin décortiqué
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g. pour le service
-
50
g de mâche pour le service
of 50 g de roquette pour le service - 50 g de cerneaux de noix pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 420.5 kcal / 1759.3 kJ
- Eiwitten
- 12.8 g
- Vetten
- 15 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vezels
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Natrium
- 570 mg