Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique, et un peu pour la finition
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre, et un peu pour la finition (optioneel)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano, coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre, détaillé en cubes (1-2 cm)
of 150 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 964 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 372 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 Min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gaspacho concombre-feta
10 Min