Gaspacho tomate-abricot

Gaspacho tomate-abricot

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 250 g d'abricots frais coupés en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 30 g de vinaigre balsamique et un peu pour la finition
  • 80 g de tomate coupée en morceaux
  • ½ c. à café de paprika doux en poudre (optioneel) et un peu pour la finition
  • 1 pincée de sel
  • 40 g de jambon serrano coupé en morceaux
  • 150 g de fromage de chèvre détaillé en cubes (1-2 cm)
    150 g de feta, émiettée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 372 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 964 kJ / 231 kcal
Vetten 17 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...