Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique, et un peu pour la finition
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre, et un peu pour la finition (optioneel)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano, coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre, détaillé en cubes (1-2 cm)
of 150 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 964 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 372 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1h 15min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho sucré-salé
5min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min.
Gaspacho de melon
10min