Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g de concombre (1 gros concombre)
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 250 g de yaourt à la grecque (2 yaourts env.)
- 1 c. à café de quatre-épices moulu (pour tzatziki)
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
Le jour même
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 16 gressins, coupés en deux
- 16 tomates cerise, coupées en quatre
- 1 branche de menthe fraîche, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 415.2 kJ / 99.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 171.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1u. 10min
Tartines aux légumes grillés
3h 15min
Ravioli aux agrumes et à la menthe, confit de tomates cerise
1h 40min
Atelier Culinaire 1
2 Std.
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
Geen beoordelingen
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3u.
ATELIER menu 1
1h
Crackers aux graines, dips à la dorade ou à la tomate
1h 45min
Sauce aux figues
25 Min
Shot détox carotte, orange, gingembre
10min
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
50min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h