Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à soupe de sarrasin grillé
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
Le jour même
- 15 g d'amandes en poudre
- 55 g de farine de blé
- 75 g de cassonade
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 500 g d'eau
- 4 pêches, coupées en quatre
- le jus d'1/2 citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2590 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1 godz. 20 min
Trifle poire, figue et noisette
1 Std. 10 Min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 godz. 30 min
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Houmous classique ou à la betterave
10 Min