Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés (optioneel)
of 50 g de petits pois surgelés (optioneel) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
of 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
of ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.
Fond de légumes (végane)
30 Min
Fond de viande
3h
Salade de riz, tomates, fenouil et saumon - Gâteau vanille et fruits rouges
1 Std. 15 Min
Minestrone
45 Min
Soupe corse
13h 15min
Potage façon minestrone
50 Min
Fond de légumes
45 Min
Soupe de légumes
25 min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Geen beoordelingen
Minestrone de légumes verts
1 Std.
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min