Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés
of 50 g de petits pois surgelés - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
of 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
of ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Pudding vapeur au sirop d'érable
1h 10min
Minestrone
45 Min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Soupe crémeuse de légumes et riz sauvage
1 Std. 5 Min
Potage façon minestrone
50 Min
Potée de légumes
40 Min
Fond de volaille
45 Min
Soupe de poulet aux légumes, petites pâtes et parmesan
1 godz. 25 min
Soupe aux pois
2 godz. 10 min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Minestrone de légumes verts
1h
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min