Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de filets de poisson blanc
- 6 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de petit épeautre
- 700 g d'eau
- 400 g de courge butternut
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3117.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30 dk
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30 dk
Dahl de pois cassés
1h 55min
Tikka bowl façon dahl
55min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 min
Salade de lentilles aux raisins, figues, potimarron et mozzarella aux herbes
1h
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20min
Polenta crémeuse aux épinards
35min