Risotto d'épeautre et poisson mariné

Risotto d'épeautre et poisson mariné

3.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 15 g gingembres frais
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de filets de poisson blanc
  • 6 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • le jus d'un citron jaune
  • 250 g de petit épeautre
  • 700 g d'eau
  • 400 g de courge butternut
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1144 mg
Eiwitten 39.3 g
Calorieën 3117.5 kJ / 763.3 kcal
Vetten 29.5 g
Vezels 15 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraten 84.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...