Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de filets de poisson blanc
- 6 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de petit épeautre
- 700 g d'eau
- 400 g de courge butternut
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3117.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15 min
Risotto
30min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35 Min
Blinis de pois chiche et butternut
55min
Risotto printanier
1h
Sarrasin avec champignons
25 min
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
1h 15 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min