![Risotto d'épeautre et poisson mariné Risotto d'épeautre et poisson mariné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fe1c6c5bee6d84a851a95ccff6d1c6eb/Derivates/95265d846b006632e149553c360a25259efd9f0c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de filets de poisson blanc
- 6 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de petit épeautre
- 700 g d'eau
- 400 g de courge butternut
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3117.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de lentilles aux raisins, figues, potimarron et mozzarella aux herbes
1h
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Gâteau aux noisettes, romarin et miel
1h
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2h 30min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 Std.
Risotto printanier
1h
Pâtes orzo au potiron et au poivre
35 Min
Curry d'aubergine
50min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1 Std. 15 Min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 Min