Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 20 g de noix de cajou grillées, non salées
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 900 g de bulbes de fenouil, coupés en tranches dans le sens de la longueur (environ 7 mm d'épaisseur)
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 10 feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 217.7 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min
Quiche oignon-fenouil
1 Std. 10 Min
Gratin de blettes
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Fenouil à l'orientale
15min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Couronne de légumes aux graines de courge
1h 20 min