Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 20 g de noix de cajou grillées, non salées
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 900 g de bulbes de fenouil, coupés en tranches dans le sens de la longueur (environ 7 mm d'épaisseur)
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 10 feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 217.7 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Gratin de blettes
1h
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Chou chinois aux crevettes
40min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Gratin de fenouil au fromage
55min