Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 20 g de noix de cajou grillées, non salées
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 900 g de bulbes de fenouil, coupés en tranches dans le sens de la longueur (environ 7 mm d'épaisseur)
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 10 feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 217.7 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'endives
1h 20 min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Fenouil à l'orientale
15 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Quiche oignon-fenouil
1h 10 min
Gratin de fenouil au fromage
55 Min
Gratin de blettes
1 Std.
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tourte aux blettes
13sa
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Quenelles de blettes au four
1h 5min