![Couscous aux légumes d'hiver Couscous aux légumes d'hiver](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb3519a8-63cc-4eda-af6a-0f51d9dc30e4/Derivates/d158fe46-0291-4b4e-9aa6-8fe458ad6741.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1450 g d'eau
- 200 g de quinoa, mélangé
- 20 g de beurre
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 3 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de piment de Cayenne en poudre
- 2 carottes, en bâtonnets
- 1 gros oignon, blanc, coupé en 8
- 1 panais, en rondelles
- 200 g de courge butternut, en gros dés
- 120 g de pois chiches en conserve
- 2 citrons confits, épépinés et hachés grossièrement
- 50 g de raisins secs
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tajine végétarien
35min
Sauce bolognaise aux lentilles
55 Min
Couscous de légumes et citron confit
1ч. 5 мин.
Ragoût veggie de haricots rouges
1u. 25min
Choux farcis au quinoa rouge
1ч. 5 мин.
Courge butternut farcie au poulet
1h 15 min
Riz épicé aux lentilles et aux oignons frits
1h 15 min
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55 Min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 мин.
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1ч. 5 мин.
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55 Min