Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1450 g d'eau
- 200 g de quinoa, mélangé
- 20 g de beurre
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 3 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de piment de Cayenne en poudre
- 2 carottes, en bâtonnets
- 1 gros oignon, blanc, coupé en 8
- 1 panais, en rondelles
- 200 g de courge butternut, en gros dés
- 120 g de pois chiches en conserve
- 2 citrons confits, épépinés et hachés grossièrement
- 50 g de raisins secs
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1h 5min
Couscous d'orge aux légumes d'hiver
1sa 20 dk
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Choux farcis au quinoa rouge
1h 5min
Potée de légumes
1 Std. 30 Min
Garbure au tofu
1h 45min
Nouilles aux petits pois, bouillon épicé à la coriandre
50 dk
Pad thaï veggie
1h 5min
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Tajine végétarien
35min
Couscous aux légumes
40min