Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gros oignon, coupé en morceaux de 2 cm
- 2 c. à soupe d'huile de pépins de raisin
- 1 c. à soupe pâte de curry rouge
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 400 g de lait de coco
- 600 g de poisson blanc (lotte ou congre) coupé en morceaux de 4 cm
- 50 g de tahini
- le jus d'un citron jaune
- 8 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 petit piment frais vert, émincé (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de crevettes à la citronnelle
35 min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50 min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35 min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1hod. 35min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45min
Bouchées de poisson amok, sauce coco
50 min
Mafé au poisson
1 Std. 5 Min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 min
Bowl de lentilles au haddock
30 min
Cocotte thaïe
45min
Curry de crevettes et choux pak-choï
40 min
Lieu jaune au curry rouge
45min