Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 350 g d'épinards frais, grossièrement hachés (tige centrale retirée)
-
4
brins d'aneth frais, équeutés
of 4 brins de menthe fraîche, équeutés - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 150 g de feta, émiettée
- le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé très finemement
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20 min
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 min
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45 Min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Spanakopita aux épinards
1h 15 min
Fatayers aux épinards
1h 40 min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1h 15 min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min