Tourte à la grecque aux épinards et à la feta

Tourte à la grecque aux épinards et à la feta

4.7 91 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 parts

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 350 g d'épinards frais grossièrement hachés (tige centrale retirée)
  • 4 brins d'aneth frais équeutés
    4 brins de menthe fraîche, équeutés
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 œuf
  • 1 jaune d'œuf
  • 150 g de feta émiettée
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé très finemement
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
  • 50 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 14 g
Calorieën 1681 kJ / 402 kcal
Vetten 26 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...