Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- ¼ c. à café de gingembre en poudre
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 2 navets boule d'or, coupés en quatre
- 250 g de potimarron, en gros morceaux
- 300 g de patates douces, en gros dés
- 1 poireau, en tronçons
- 4 topinambours, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 700 g d'eau
- 300 g de boulgour complet
- 300 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Chili sin carne
1 Std. 25 Min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30 min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 godz. 5 min
Couscous d'orge aux légumes d'hiver
1h 20min
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
45 min
Tikka bowl façon dahl
55 min
Couscous aux légumes d'hiver
1h 40min
Chili Sin Carne
30 min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Poke bowl de colin et légumes verts (sous-vide)
1h 15min
Tarte rustique aux poireaux
1h 15min
Tajine végétarien
35 min