Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- ¼ c. à café de gingembre en poudre
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 2 navets boule d'or, coupés en quatre
- 250 g de potimarron, en gros morceaux
- 300 g de patates douces, en gros dés
- 1 poireau, en tronçons
- 4 topinambours, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 700 g d'eau
- 300 g de boulgour complet
- 300 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Tajine de légumes, pois chiches et poulet
55 Min
Tajine de légumes à la courge et aux fruits secs
1 Std. 10 Min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 Min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 Std. 5 Min
Couscous de légumes, semoule et amandes
45 Min
Couscous de légumes et citron confit
1 Std. 5 Min
Couscous aux légumes d'hiver
1 Std. 40 Min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 Min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 Min
Tajine végétarien
35 dk
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 dk
Riz épicé aux lentilles et aux oignons frits
1 Std. 15 Min