![Œufs brouillés à la florentine Œufs brouillés à la florentine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5d95b5c6-9500-466b-ad11-118d5cd101f1/Derivates/64d8ffb1-ab35-4805-b941-11be66f68310.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan
- 200 g d'épinards frais
- 8 œufs, à température ambiante
- 2 c. à soupe de skyr (yaourt islandais)
- du sel
- du poivre moulu
- 20 g de beurre
- 4 tranches de pain de campagne
- 400 g de pousses d'épinards frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Bao aux champignons et sauce barbecue
1 Std. 15 Min
Egg muffins aux épinards et feta
30 Min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 Min
Avocado toast et œuf mollet
15 Min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 Min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50 Min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 Min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45 Min
Ramen au poulet, épinards et champignons
30 Min
Guacamole et œufs mollets
25 Min
Poke bowl hawaïen
45 Min
Salade de brocolis et sauce César
35 Min