Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1287.3 mg
Alternatieve recepten
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Parmentier au céleri et au haddock
1 Std. 15 Min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1sa 30 dk
Choucroute de la mer
40 dk
Choucroute de la mer
35 dk
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Cassoulet de la mer
50 Min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 godz. 40 min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Lasagnes de poisson aux champignons
1sa 30 dk