Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1287.3 mg
Alternatieve recepten
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Brandade de haddock
50min
Cassoulet de la mer
50min
Salade de raie
1h 45min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Choucroute de la mer
40min
Lasagne de poireau aux moules
1h 10min
Choucroute de la mer
35min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min