Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1287.3 mg
Alternatieve recepten
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1h
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 Min
Choucroute de la mer
35min
Gratin de moules au curry
50min
Gratin de lieu
1u. 25min
Cassoulet de la mer
50min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min