Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lait entier
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 60 g de polenta
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 noix de saint-jacques, coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min.
Polenta aux olives
45min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min.
Flan à la farine de châtaigne
12 Std. 50 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min.
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Veau bolognaise et polenta
35 min