Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote pelée et coupée en quatre
- 1100 g d'eau
- 200 g de lentilles vertes sèches du Puy
- du sel
- 4 œufs à température ambiante
- 200 g de radis roses, coupés en deux dans la longueur
- 2 citrons jaunes non traités, coupés en tranches
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre
- du poivre moulu
- 60 g de mélange de jeunes pousses de salade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 godz. 45 min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Salade d'asperges aux œufs de caille, jambon et tomate confite
45 min
Salade aux légumes de printemps
50 min
Salade de quinoa aux deux haricots
45 min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1 godz. 45 min
Salade de lentilles aux asperges
1 godz.
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 min
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 min