Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1698 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto aux morilles
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40min
Polpettes siciliennes
1h
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Cannelloni au brocciu
1h