![Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1BA5E0B8-A922-4DBC-88F7-8E3C812295EE/Derivates/febc5db0-0f59-4800-b9f5-ff9d23ed2fb1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1698 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Cannelloni au brocciu
1 Std.
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 Min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux cèpes
30min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min