Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La vinaigrette
- 80 g d'oignon doux, coupé en deux
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 30 g de jus de citron
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g d'huile d'avocat
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La salade
- 150 g de graines de kasha (graines de sarrasin)
- 150 g de quinoa
- 300 - 400 g de concombre, coupé en tronçons
- 1000 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de feta, détaillée en dés
- 2 avocats, bien mûrs, émincés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2179 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 46.7 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35p
Taboulé de sarrasin
2hod. 35min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50p
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40p
Salade au quinoa, raisin et fromage
45p
Menu express - Taboulé de carottes et pommes aux noix de cajou
15min
Buddha bowl
40p
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min
Salade de légumineuses à la grecque
35p
Salade d'épeautre au poulet
1óra 15p
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40p