Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto de citron
- 30 g de pignons de pin
- 30 g d'amandes émondées
- 30 g de parmesan
- 1 citron jaune non traité, le zeste seulement
- 100 g d'huile d'olive
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les pâtes
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel de Guérande
- 250 g de pâtes sèches, type farfalles
- 130 g de pois mange-tout, coupés en deux ou trois
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 6 radis roses, coupés en rondelles très fines
- 100 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1559 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 13.8 g
Alternatieve recepten
Salade de blé aux petits légumes
35 Min
Septembre - Spaghetti aux légumes et pesto de roquette
45min
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50 Min
Salade de lentilles aux asperges
1 Std.
Salade de l'île de Ré
35 Min
Salade croquante de printemps
40min
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 Min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 Min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 Min
Salade de légumineuses à la grecque
35 Min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50 Min
Salade de riz aux légumes
30 Min