Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 500 g d'eau
- 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
- 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
- 200 g de fromage à raclette, en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25 min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45 min