Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Pâtes au gorgonzola
40min
Taboulé de pamplemousse et crevettes
55 Min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min