Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé au chèvre et au thym
1 godz.
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1 Std. 40 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Soupe de châtaigne au bleu
35 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min