Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Poisson au crumble d'herbes
35min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Tajine de dorade au citron confit
40 Min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 Min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Saumon et avocat sauce teriyaki
1h 15min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min