Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Aubergine farcie au cabillaud
1 Std.
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min