Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Risotto à l'encre de seiche
1 godz.
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Thon mariné et courgettes au thym
45 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Lieu à la crème de petits pois
50min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Langoustines aux fèves et pata negra
55min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 godz. 30 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 Std. 5 Min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min