Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Risotto à l'encre de seiche
1 Std.
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Flétan à la chinoise
30min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1 Std.
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min