Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 200 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de pancetta, coupée en petites lanières (optioneel)
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1407.5 kJ / 337.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1 Std.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto au potiron
35 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1 Std. 25 Min
Risotto au chou-fleur
45min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Risotto chèvre-brocoli
45min