Dip aux haricots noirs

Dip aux haricots noirs

4.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
8 portions

Ingrediënten

  • 200 g d'oignons doux coupés en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g de saindoux
  • 600 g de haricots noirs en conserve rincés et égouttés
  • 150 g de bouillon de légumes
    1 cube de bouillon de légumes, émietté et 150 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de cheddar râpé
  • 500 g de chips tortilla type Old El Paso

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7.2 g
Calorieën 1695 kJ / 405 kcal
Vetten 24.05 g
Vezels 4.53 g
Koolhydraten 40.03 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...