Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ botte de cerfeuil frais
- ½ botte de ciboulette fraîche
- 16 radis roses, avec leurs fanes
- 1 botte de cives
- 135 g d'huile d'olive
- le jus d'une orange
- le jus d'un citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 100 g de pois gourmands, équeutés
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de haricots verts frais
- 200 g de brocoli, détaillé en bouquets
- 2 branches de céleri, coupées en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577.5 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1010.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taboulé de chou romanesco
1 godz. 20 min
Salade aux légumes de printemps
50 Min
Salade fattouch
25 Min
Salade d'asperges
45 Min
Salade de fèves, radis et asperge
1 godz.
Salade bretonne
2 godz. 15 min
Mâche aux pommes de terre rôties, jus d'agrumes
1 godz.
Salade de fenouil et pomme
20 min
Salade croquante de printemps
40 min
Salade d'épeautre au poulet
1 godz. 15 min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35 Min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 min