Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g d'eau
- 600 g de cresson frais, équeuté
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 2 œufs
- 125 g de yaourt à la grecque (1 pot)
- 1 c. à soupe de miel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
Mousseline de cresson (3 petits pots 6-12 mois)
- 50 g d'eau
- 50 g de lait entier
- 1 ½ c. à soupe d'huile de cameline, de lin ou de chanvre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133.3 kJ / 270.8 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 359.8 mg
Alternatieve recepten
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1h 15 min
Tajine de légumes-racine au carvi
1 Std.
Gulai de seitan et légumes
50 min
Shish barak, ravioli libanais
1 Std. 30 Min
Scones raisin et citron au lait fermenté
3 Std. 10 Min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 Std. 20 Min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Galettes d'avoine, légumes à la sicilienne
1 Std. 10 Min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15 min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min
Pizza de chou-fleur au fromage
1 Std.
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min