Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'aile de raie
- 9 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 9 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 50 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 300 g de lentilles vertes sèches
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 30 g d'échalotes
- 30 g de vinaigre de framboise
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 35 - 40 framboises fraîches (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2026.8 kJ / 480.3 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 1057.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Mouclade charentaise
40min
Flétan à la chinoise
30min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Raie aux câpres
45min
Cassolette de poissons
1 Std.