Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(optioneel)
of le zeste d'un citron jaune, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 79.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 Min
Soupe de moules au curry
45 Min
Velouté de poivron rouge
35 Min
Orangeade à la fleur d'oranger
2 Std. 20 Min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Limonade verte
10min
Bulots au court-bouillon
2h
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Bouillon de légumes
1 Std. 20 Min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min