Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(optioneel)
of le zeste d'un citron jaune, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 79.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Canapés aux crevettes et purée de petits pois à la menthe
1sa
Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
45 Min
Sandre en croûte de café
30 Min
Soupe de pois chiches épicée aux moules
30 Min
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45 Min
Crackers aux crevettes
30 Min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40 dk
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1sa 30 dk
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12h 15min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1 Std. 50 Min
Soupe de moules au curry
45 Min