Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 3 étoiles de badiane
- 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes, coupées en morceaux
- 300 g de crevettes cuites, décortiquées
- 300 g de moules
- 3 échalotes, coupées en deux
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
-
couscous, pour le service
of riz, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1271.8 kJ / 304.2 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 341.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Fondue de lotte au curcuma
35 Min
Court-bouillon
25 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Paupiette de la mer au vin blanc
45min
Seiche à la sauce tomate
1h 15 min
Couscous de poissons et de fruits de mer au safran
1h 25min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min