Lotte à la diepoise

Lotte à la diepoise

4.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • 600 g d'eau
  • 3 étoiles de badiane
  • 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes coupées en morceaux
  • 300 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 300 g de moules
  • 3 échalotes coupées en deux
  • 150 g de vin blanc
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • couscous pour le service
    riz, pour le service

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 341.3 mg
Eiwitten 28.7 g
Calorieën 1271.8 kJ / 304.2 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...