![Lotte à la diepoise Lotte à la diepoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff67aa280ccdcd98fa2650efef657dde/Derivates/1e62ee9cdc6de23042c34b49613298b044641513.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 3 étoiles de badiane
- 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes, coupées en morceaux
- 300 g de crevettes cuites, décortiquées
- 300 g de moules
- 3 échalotes, coupées en deux
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
-
couscous, pour le service
of riz, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1271.8 kJ / 304.2 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 341.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Vatapa aux crevettes
50min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Encornets à la provençale
55min
Osso-buco de lotte
45min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min