Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 3 étoiles de badiane
- 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes, coupées en morceaux
- 300 g de crevettes cuites, décortiquées
- 300 g de moules
- 3 échalotes, coupées en deux
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
-
couscous, pour le service
of riz, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1271.8 kJ / 304.2 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 341.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30min
Lotte vapeur façon tajine
1u. 45min
Lotte à la provençale
50min
Cuisses de canard braisées à la clémentine et purée de carottes
Keine Bewertungen
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Bourride
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Cassolettes de saint-jacques
30min