Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 400 g de filets de tacaud, sans la peau et désarêtés
- 4 œufs
- 200 g d'épinards frais, ébouillantés, bien essorés et séchés
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 50 g de yaourt à la grecque
- 35 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 50 g d'échalotes
- ½ piment rouge
- 150 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 2 avocats, coupés en morceaux
- 70 g de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 707.1 kJ / 168.1 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 353.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Cassolette de poissons
1h
Flans vapeur aux épinards
40min
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Bûche de poisson
13h
Roulés de poireau farcis au poulet
55min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20 min
Bûche de la mer
13h
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Crumble de poisson
1h
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min