Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de poivron rouge, en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 236.8 kJ / 56.8 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 124.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Tartinade de lentilles à l'indienne
30 min
Bouillon de restes de légumes
55 min
Pain maison au maïs
2h 30min
Tartelette aux asperges
14h
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30 min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain à l'ail et au thym
2 godz. 20 min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10min
Soupe de poire à la fève tonka
15 Min
Tartinade tchèque
10min
Bouchées aux chorizo et poivron
1h 15min