
Apparaten en accessoires
Körözött (dip hongrois aux poivrons)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
10 portions
Ingrediënten
-
d'échalotes coupées en deux50 g
-
de fromage blanc 20 % m.g.250 g
-
de crème épaisse, 5-15% m.g.150 g
-
de paprika fumé, moulu½ c. à café
-
de paprika fort en poudre½ c. à café
-
de moutarde1 c. à café
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu2 pincées
-
de poivron rouge en brunoise150 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
56.8 kcal /
236.8 kJ
Eiwitten
2.7 g
Vetten
3.4 g
Koolhydraten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.7 g
Natrium
124.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix® et moi n°33
47 recepten
Frankrijk
Frankrijk