Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La foccacia
- 110 g d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail
- 2 branches de romarin frais
- 300 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel
- 5 g de sucre en poudre
La crème de brousse aux abricots
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de pignons de pin grillés
- 165 g de fromage de brousse
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1 c. à café de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de jambon serrano
- 600 g d'abricots frais, dénoyautés et coupés en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2671 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 Std. 30 Min
Vacherin express
12 godz. 15 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15 min.
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
Crème glacée façon spaghetti
13 Std.
Torta stracciatella
50min
Granité citron vert et thym
3h 10 min.
Coupelles de chocolat
2 godz. 45 min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2 godz. 45 min
Bûche glacée exotique
3 Std. 30 Min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12 godz. 15 min