Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil frais
- 500 g de tomates, mondées
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
- 10 filets d'anchois à l'huile
- 15 olives noires
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1303.2 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 665.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière
2u. 10min
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
1h 10 min
Spaghetti à la norma
45 min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 Min
Tarte aux oignons et tapenade
1h 10 min
Rolls cacao et sauce au café
2u. 45min
Chausson à la confiture de prunes
1 Std.
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 godz. 40 min
Cocas niçoises
3h 15min
Pissaladière à l'origan
3 godz. 20 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 godz.
Pizza romaine
1 godz. 40 min