![La pichade de Menton La pichade de Menton](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5fbcd6bb-ab44-4b8f-abfe-8ab657a6b61b/Derivates/df46cf2e-cc86-4588-982b-b87bce15fa1b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil frais
- 500 g de tomates, mondées
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
- 10 filets d'anchois à l'huile
- 15 olives noires
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1303.2 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 665.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Quiche au blé complet, champignons et herbes
2h 10min
Chausson nîmois
2h
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3 Std. 35 Min
Pissaladière
2h 10min
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Tarte fine aux rougets
55 min
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min