
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes rôtis
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la plaque
- 80 g de bulbe de fenouil coupé en quartiers (1 cm)
- 70 g d'oignon rouge coupé en quartiers (1 cm)
- 100 g de poivron rouge détaillé en cubes (2 cm)
- 100 g de chou-fleur coupé en petits bouquets
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café de sel
Le pesto
- 20 g de parmesan
- 10 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 20 g de feuilles de basilic frais
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ¼ c. à café de sel
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre détaillé en dés (1-2 cm), puis préalablement congelé
- 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
-
150
g de fromage de chèvre coupé en 8 morceaux égaux
of 150 g de camembert coupé en 8 morceaux égaux - 1 jaune d'œuf battu
- 200 g de tomates cerise en grappe
- 10 g de feuilles de basilic frais pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 415.2 kcal / 1737.1 kJ
- Eiwitten
- 8.6 g
- Vetten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Natrium
- 645.2 mg