Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 400 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de filets de cabillaud, coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
- 20 g d'oignon
- 450 g de chair de potiron, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuggets de poulet, purée de patates douces
1h 5 min
Tartelettes au chou-fleur, salade de chou rouge
45 min
Green smoothie au kale, avocat et pomme
10min
Rouleaux de crabe et coriandre
1 godz.
Petits éclairs sans gluten aux crevettes
2 godz.
Galettes de poisson thaïes
30 min
Bruschetta aux champignons et légumes d'automne
Geen beoordelingen
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2 godz.
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1 godz. 15 min
Empanadas au bœuf et coleslaw épicé
2 Std. 10 Min
Pizza italienne, pâte au chou-fleur
1 godz.