Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 400 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de filets de cabillaud, coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
- 20 g d'oignon
- 450 g de chair de potiron, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka au potimarron
4h 30min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1 godz.
Pavé de cabillaud, jus et purée de betterave
1 Std. 40 Min
Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
45 min
Bar en croute roquefort avec brocolis, chou-fleur et purée carotte-betterave
50 Min
Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin
30 min
Pancakes aux petits pois
55min
Croquettes de saumon
1h 45min
Tajine de dorade à la chermoula
40min
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
1 Std. 40 Min
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30 min
Pâte à pizza
1 godz.