Compatibele versies
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de céleri-rave, coupé en gros morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lait entier
- 250 g de maquereaux à la moutarde
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de céleri-rave
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.7 kJ / 466.7 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 558.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 Std.
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1 Std. 15 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Sarrasin avec champignons
25 Min
Cobbler aux poires et crème de cassis
1 Std. 10 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40min