Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons nouveaux
- 10 brins de ciboulette fraîche, coupés en trois
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre primeurs
- 1 botte de cresson frais
- 4 filets de hareng fumés
- 20 radis roses
- 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 1 pincée de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 839 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Garbure
1h 10min
Garbure du Béarn
1h 10min
Mâche aux pommes de terre rôties, jus d'agrumes
1h
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20min
Salade de l'île de Ré
35min
Salade bretonne
2h 15 min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45min
Salade russe à la betterave
1h 10min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Marmite aux palourdes
1h 50min
Hareng mariné et radis roses
1h 15min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h